Nia Xperiences


  • Ervaringen met mijn Nialessen


    "Ik voel me tijdens het dansen heel aanwezig en blij. Met bepaalde bewegingen zelfs ontroerd en ik vind Tamara als docent heel inspirerend en uitnodigend."

    Henny, mei 2016



    "Ik weet niet meer hoe ik het deed zonder Nia."

    Hester, april 2016



    "Ik ben aangenaam verrast : Wat een fijne combinatie van je inspannen en ontspannen. Ik heb er ook heerlijk door geslapen. Ik dacht dat Nia wat zweverig was, maar Nia is STOER!"

    Sylvia, maart 2016



    "Het voelde als thuiskomen. Voor mij is het de ideale combinatie van yoga, dans, aerobics en een workout. Ik voelde me vrij, geaard, in balans, vol energie en blij."

    Christa, februari 2016



    "Ik voel me na afloop vrij en ontspannen, maar ik voel ook dat ik lekker bezig ben geweest. Ik dacht vooraf: als het maar niet te zweverig is, maar dat is het niet. Plus je bent een warm persoon: ik voel me heel welkom, ook bij de rest van de groep."

    Ingrid, januari 2016



    "Het is actief, ritmisch, bevrijdend en geeft me veel energie. Mijn lijf voelt echt heel prettig na de les."

    Frederieke, december 2015



    "Ik voelde me goed moe en energiek tegelijk. Het gaf me een flinke voldoening. Ik vond het heerlijk om zo sierlijk en soepel mogelijk te kunnen dansen en de woeste kreten tussendoor gaven mij een enorme kick."

    Ien, november 2015



    "Ik vond het heerlijk en ik voelde me goed en energiek. Mijn man vond me er heel anders uitzien daarna; stralender!"

    Monique, oktober 2015



    "Ik voelde me na de eerste les heel vrij en licht... de energie stroomde en gierde door mijn hele lijf. Voeg daarbij de passie voor Nia en het leven, die ik bij jou heel sterk voelde, en ik denk dat dat een gouden combinatie is!"

    Kim, september 2015



    "Na mijn eerste 2 lessen voel ik mij lichamelijk wakker worden en een steeds sterker gemis krijgen naar de vreugde in mijn lijf en geest. Met een volgende les hoop ik mezelf meer te kunnen openen en makkelijker te laten gaan. Ik vind het heerlijk om te zien hoe jij je lichaam beweegt als je danst; in je volle kracht van "being yourself"."

    Oksana, september 2015



    "Nia is voor mij plezier in dansen, contact maken met je fantastische eigen lichaam, genieten van prachtige muziek en soms vreemde bewegingen. Iedere keer weer leuk om te ontdekken hoe heerlijk je lichaam kan voelen, je geest daardoor tot rust komt en je uitgedaagd wordt net iets anders te doen dan anders, net iets meer te durven en te laten zien.

    Tamara neemt je daar op een geweldige manier in mee, inspirerend, uitdagend, geruststellend en met veel positiviteit en humor! Ik kan het iedereen aanraden: jong of wat minder jong, met of zonder danservaring."

    Marjoke (Nia-fan), mei 2015



    "Heerlijk, vanavond weer dansen! Ik ga nog eens van mijn lijf houden op deze manier. De uitwerking is fantastisch..!"

    Karin, mei 2015



    "Mijn eerste les Nia was een ervaring die me liet beseffen dat ik eindelijk los kon gaan laten wat in mijn lijf vast is gezet. Dat ik kon gaan bewegen. Dansen in vrijheid en luisteren naar mijn lijf, kijkend in de spiegels voor me en tevens in de spiegel van mijn ziel. Daar, diep in mij waar patronen liggen opgeslagen die staan te popelen om eruit te komen. Door te bewegen bij Nia heb ik hiermee een eerste stap gezet.

    Een beweging tussen vorm en vrijheid. Voor mij een dans tussen vorm, vrijheid en essentie. Daar waar ik vrij ben om de vorm los te laten, kan ik de essentie raken. Mijn lijf voelt dat en komt zo in beweging! De klanken die loskomen in mij tijdens het dansen helpen me mee om te uiten wat ik van binnen voel.

    Ik zou iedereen aanraden die ergens voelt dat hij of zij blokkeert in zijn leven, zowel op mentaal, emotioneel, lichamelijk of spiritueel niveau, om eens een les Nia te volgen. Ga ervaren wat deze danssoort met je doet. Ik ben er van overtuigd dat je geraakt zult zijn!"

    Maaike, april 2015



    "Ik heb echt genoten, zou hier wel eens verslaafd aan kunnen raken. Het heeft me een diep gevoel van vrijheid gebracht, ontroerend en genieten met volle teugen tegelijk. Samen dansen met vrouwen die zich vrij voelen, bestaat er iets mooiers?!"

    Gonneke, april 2015



    "Door de rustige & vrolijke uitstraling van Tamara en de intieme ruimte (Inside Out Studio in Liempde) was de eerste Nia-les een feestje voor mezelf. Ik voelde me meteen veilig om te bewegen. Door het dansen komt er een fijne energie in je lichaam vrij. Het smaakt naar meer!"

    Michelle, april 2015



    "Ik wist meteen dat deze combinatie van o.a. dans, yoga en meditatie datgene was waar ik naar op zoek was. Een heerlijke actieve workout met mooie sierlijke vrouwelijke bewegingen die je heerlijk uit je hoofd en in je lijf laat komen. Het fijne aan Nia is dat je het zo licht of zwaar mogelijk kan maken en dus voor iedereen geschikt is. De muziek is ook een verademing. Tamara vormt een enorme inspiratie en we verlaten de lessen met een heel goed gevoel en een enorme smile..."

    Daniella, maart 2015



    "Voor mij is NIA iedere week weer een feestje: Heerlijk je hoofd leeg maken, na een intensieve werkweek, tijdens een workout op vrolijke muziek!"

    Sonja, maart 2015



    "Ik vind het fijn bij je te dansen. Het dansen zorgt voor ontspanning, loslaten en meer aanwezig zijn in mijn lichaam. Het fijne van Nia vind ik de zachte manier van bewegen: je zoekt niet de uitersten op, maar respecteert juist je eigen grenzen. Ik vind dat jij dat als docent heel mooi ondersteunt en tegelijkertijd ons uitnodigt te bewegen/dansen zoals we zijn en willen."

    Yvonne, februari 2015



    "Wat me verraste, is de zachtheid van bewegingen. Dat heb ik zelf in alle dans die ik in mijn leven al gedaan heb niet zo meegemaakt. Dat voelt heel prettig."

    Anita, februari 2015



    "Mijn eerste kennismaking met Nia was erg positief. Zo vrij en vol energie....het stroomt en doet veel met je. Alleen maar positief! Dank je Tamara voor deze kennismaking!"

    Mariette, januari 2015



    "Ik vind de door jouw gegeven lessen heerlijk. Voor mij is het een fijne, energieke, positieve vorm van bewegen en jouw enthousiasme werkt echt aanstekelijk"

    Caroline, december 2015



    "Nia maakt me bewust van mijn lijf, van mezelf, van dingen waar ik in het alledaagse leven nog wel eens aan voorbij dreig te rennen. Er valt veel te ontdekken."

    Anita, december 2015



    "Vanavond heb ik mijn eerste NIA dansles gehad van Tamara, een hele lieve vrouw die met alle passie les geeft. Het was ontzettend leuk en fijn! Je voelt je op en top vrouw door alle mooie bewegingen op de prachtige muziek. Na een uur is je hele lichaam goed getraind en alles voelt heerlijk soepel. Echt een aanrader!!"

    Karin, november 2015



    "I find so much joy through your presence and through movement, I know that even though I will be tired and achey when I arrive, I will be floating and feeling like a real human being again by the end!"

    Brianne, december 2014



    "Nia was a revelation for me, I saw myself change as the weeks went by: increasing my joy of life, stability, love, lightness and healing in my body, in my being, in my heart and my personal life. I infinitely thank Tamara to have brought this new dynamic both by her joie de vivre, openness of heart and talents as a Nia instructor. I recommend to everyone to experience this beautiful individual and collective."

    Melanie, december 2014



    "Your passion for life, your devotion to helping people live better and enjoy life more inspire me a lot! And again, thank you so much for the positive energy you bring to us every week so that we can pass that on to others!"

    Naichi, december 2014